Klockan är snart två och temperaturen ligger på perfekta 30 grader. Vi sitter för tillfället på ett fik längs den lilla strandrämsan som går bredvid Koh Taos båtkaj. Viktoria fick myror i sitt kaffe men tydligen inget man dör av, det var i alla fall vad personalen sa när vi noterade dem om detta.

Om ungefär en timme ska vi checka in för båtfärd tillbaka till Koh Samui där vår sista natt innan avfärd till Bali spenderas. Något som är nytt sedan senast är att vi nu alla fyra är certifierade dykare så alla oroliga föräldrar kan pusta ut, för stunden. Vi är alla glada över det faktum att vi valde den dykskolan vi valde och att vistelsen på ön har vart fantastisk. Att sväva fritt över korallrev eller att på rygg studera havet underifrån är känslor svåra att beskriva. Som max nådde vi på det fjärde dyket ett djup på 18 meter och ingen hymlar med det faktum att det var lite skrämmande. 

I övermorgon ska vi möta upp vänner i Bali och detta ska bli väldigt kul. Inte bara för att det ska bli ett kärt återseende men även det att vi kommer kunna, för en billig peng, hyra ett hus tillsammans. Om så blir fallet har tjejerna lovat om storkok och detta ser jag fram emot, speciellt när det talas om konserver till lunch.

Hejsvejs