Nu är vi i Airlie Beach, hamnstaden precis utanför Whitsunday Islands – stället där Johnny Depp befinner sig för tillfället för att spela in den nya Pirates of the Caribbean. Det är en väldigt mysig by som tillhandahåller allt man behöver i form av stränder, små mysiga kaféer och butiker och turkost vatten.

Vi kom hit för att vi ville hitta en båtutflykt till Whitsundays, vilket är precis vad vi har gjort. Vi har bokat en båtutflykt på en katamaran i två nätter från Torsdag till Lördag. Båten kommer att rymma 18 personer och har bio, WI-FI, bubbelpool och BBQ ombord. Vi ser framförallt fram emot personal som diskar och lagar vår mat, något som annars är anledningen till sura miner i bilen. Och framför allting annat – en skön säng!

Killen vi bokade av visade sig vara en oerhört trevlig typ. Vi blev uppbjudna på vin och ost till hans lägenhet med havsutsikt första kvällen i Airlie Beach. En lättsam snubbe på 32 varma somrar med ett underbart skratt och stort skägg. Inatt somna vi på hans soffa medan vi kollade på en rolig film. Bäst av allt är väl att vi kan parkera bilen på hans privata parkering medan vi är ute till havs. 

Det är lite svagt med bilderna men vi hoppas få ändring på det då vi ska åka och köpa ett nytt objektiv till Viktorias kamera nu. Tills vidare, P&K.