Hej igen,

Mycket nu. Idag låg vi på stranden när det kom förbi ett litet plan och landade på vattnet inte långt ifrån oss. Piloten som körde in mot stranden var på väg mot resoretens resturang för en kaffe. Men jag var snabb på att stoppa honom och fråga ut honom om planet. Det slutade med att jag tjatat till mig en tur i planet för mig och Simon (Viktoria hänvisade som en god dotter till sin mor och sa: ”Det här skulle aldrig min mor godkänna.”) mot en liten kompensationspeng för bränslet.

Det var en dröm som uppfylldes. Att flyga i öppen cockpit och studsa mot vattenytan var något helt otroligt. Ännu häftigare var det när piloten släppte kontrollerna och lät oss köra planet (jag och Simon körde i två omgångar á 20 min ca.). Jag kan inte tala för Simon men det var helt otroligt att känna sig som en Colombiansk kokainsmugglare. 

Utöver det har vi bara tränat lite på stranden och spelat strandvollyboll halva eftermiddagen. Bara en liten dagsuppdatering, hoppas er måndag hemma är spännande. Kisses <3