Hej hopp, 6 dagar av 27 med vår illgröna husbil har passerat. Det är lättare sagt än gjort att leva i en bil. Vårt första hinder är dagligen att hitta en ”sovplats”. Svårare i Sydney där vi första natten fick tillbringa på en gratisparkering mitt i city. Med en tågräls ovanför och motorvägar runtomkring. Vädret hsr varit vårt andra hinder. Man känner sig inte helt hemma med en husbil i en storstad. 

Vi tog oss vidare till några bergsbyar som ligger i området Blue Mountains. Vi har sett vyer som är svåra att sätta ord på och ännu svårare att fånga på bild (speciellt när Viktorias kamera olyckligtvis gick sönder, ni får stå ut med bilder tagna från en iPhone istället). 

Just nu sitter vi och utnyttjar gratis Wi-Fi på en pub intill Bondi Beach, Australiens motsvarighet till Miami Beach. Här känns alla väldigt hurtiga. Antingen surfar man eller så har man full träningsklädsel och går ”Power-walks”. 

Även om vi inte duschat på flera dygn så är vi ändå väldigt glada över att vädret har gjort sig en helvändning. Inom ett par dag fortsätter vi längst med östkusten mot Brisbane.

Bilder kommer så fort vi har ett Wi-Fi starkt nog.